perjantai 29. huhtikuuta 2016

Yhteyskouluni Rijnijssel

Joitakin päiviä tästä toppijaksosta olen viettänyt yhteyskoulussani Rijnijssel:issa . Tai siis yhdessä Rijnijsselin toimipaikoista (taisi olla yli 10 rakennusta kyseisellä koululla). Ensimmäisellä vierailulla tapasin koululla suomalaisen turvallisuusalan opiskelijan ja hän esitteli minulle koulua toisen turvamiehen kanssa. Esittelykierroksen jälkeen osallistuin englannin tunnille ja politiikan tunneille. Tapasin myös Karlijnin joka oli vaihdossa Mikkelissä viimetalvena. Oli myös hauska löytää koulun seinältä yhteiskuva jossa olen mukana!
Toisena koulupäivänä oli teoriaa injektioista ja kehitysvammaisuudesta ja käytiin läpi alkavaa jaksoa.
Tänään oli kolmas koulupäivä ja harjoiteltiin käytännössä nenämahaletkun laittoa ja käyttöä nukeille. Tuntien jälkeen osa opiskelijoista meni skills lab huoneeseen todistamaan osaamistaan opettajille, ja miä menin seuraamaan vierestä.
Tällä koululla on todella hieno skills lab joka on täynnä erilaisia välineitä. Mielenkiintoisimmat välineet oli laite jolla voidaan pakata välineitä "steriilisti", jotta opiskelijat voi harjoitella aina mahdollisimman aidoilla välineillä ja tekokädet joissa on aidon oloiset verisuonet ja vaidettava iho i.v pistämistä varten. Näistä on kuvat alla.
Kummallista miulle koulussa oli se että sinne ei päässyt sisään ilman omaa sirukorttia. Ovella oli portit ja aina turvamiehet valvomassa. Myös se että koulu oli hankkinut oman hoitorobotti Zoran yllätti minut. Alla kuvia koululta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti